RallyNieuws
Ruud Middel & Bart Stax - Fiat Punto Grande Abarth - ELE Rally 2022
Ruud Middel & Bart Stax - Fiat Punto Grande Abarth - ELE Rally 2022

Streep door ELE Rally voor Ruud Middel Rally Team

Aankomend weekend start de 58e editie van de ELE Rally helaas zonder het Ruud Middel Rally Team. Tijdens een laatste ‘rondje om de kerk’ werd een tikkend geluid geconstateerd. Omdat niet direct duidelijk werd waar dit geluid vandaan kwam, is de Fiat Grande Punto R3D Abarth op sleeptouw naar de werkplaats in Nijnsel gebracht. Daar werd na een paar late avonden duidelijk dat de drijfstanglagers van de vierde cilinder eruit lagen. Dit heeft geresulteerd in een defecte krukas en slijpsel in het motorblok.

Ruud: “Pure pech dat nu net een onderdeel in de motor op zo’n korte termijn voor dé wedstrijd van het jaar de geest moet geven. We hebben alle opties overwogen en alles geprobeerd om toch nog van start te kunnen gaan, maar dat was of niet haalbaar of onverantwoord”.

Een bittere pil voor het hele team en haar sponsoren. Het debuut van Kimberly zal dus even op zich moeten laten wachten. “Erg jammer, maar het blijft een motorische sport, onze goede voorbereidingen ten spijt. Op naar de volgende rally!” aldus een gemotiveerde Kimberly.

Wat de eerstkomende wedstrijd van het team zal worden hangt af van de herstelwerkzaamheden.

bron: Ruud Middel Rally Team

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com