RallyNieuws

“Strijden in de nacht” voor Rally Team Brabant

“Strijden in de nacht” voor Rally Team BrabantDe tweede grote Brabantse klassieker,  de GTC rally, waaraan Rally Team Brabant aankomend weekend gaat deelnemen brengt een zware uitdaging  met zich mee, het rijden tot diep in de nacht. Vrijdagavond wordt er rond de klok van zeven uur gestart en de allerlaatste klassementsproef van de eerste etappe start diep in de nacht om 2:25. Wakker en geconcentreerd blijven om zo het verschil te maken op de eerste avond gaat het doel van het team zijn.

De Mitsubishi Lancer Evo X heeft weer een volledige check-up gehad van het serviceteam en is voor deze wedstrijd omgebouwd om te kunnen rijden op Bio brandstof.  Dit om te testen of er een verschil is in vermogen ten opzichte van het rijden op de brandstof van de eerdere wedstrijden.

Het zal een lang en zwaar weekend worden voor zowel de auto, de equipe alsmede het serviceteam. Rally Team Brabant is er op gebrand om de finish te halen en zoveel mogelijk testkilometers te maken aangezien de volgende wedstrijd, de WK rally in Duitsland gaat zijn. Met in het achterhoofd dat de proeven niet veel veranderd zijn en de goede prestatie die Antoine altijd heeft neergezet in deze rally, zijn ze 100% gemotiveerd om er voor te gaan!!

Rally Team Brabant heeft ook voor de GTC rally nog een verrassing in petto, dit zal in de loop van de week op onze facebook pagina verschijnen.

Algemene gegevens  GTC  Rally
Datum: vrijdag 4 en zaterdag 5 juli
Locatie: Etten-Leur
Locatie Serviceterrein: Blom slipschool, Hoevenseweg 39d
Totale lengte van de rally: 573 Km
Aantal klassementsproeven: 16
Totale lengte klassementsproeven: 203 km
Wegdek van de klassementsproeven: 98% verhard
Website: www.gtcrally.eu
Startnummer: 8

Meer informatie over  Rally Team Brabant kun U vinden op onze  website www.rtbrabant.nl of bezoek onze pagina op Facebook.

Tekst: PB Rallyteam Brabant
Foto: Edwin Hengelman

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com