RallyNieuws
Mike van den Brink - BMW 320i

Team Fundriving: missie geslaagd!

Voor deze gelegenheid stapte Bob Bruil naast Mike van den Brink als navigator in de BMW. Voor de Bob de 1e keer in een achterwiel aangedreven auto ‎maar dat schrikte hem niet af. De funfactor was tijdens het verkennen van de mannen met de Peugeot 106 van Bob al volop aanwezig. Terwijl het serviceteam op vrijdags de serviceplek inrichtte en de auto wederom zonder problemen door de technische keuring werd geloodst, hadden de mannen de notes goed op papier staan. Het team was er klaar voor, de rally kon beginnen.

De nieuwe samenwerking in de auto werd een succesvolle start aan de 1e stint. Wie-o-wie had kunnen verwachten dat het feestje notabene door de lokale vrouwen verstoord kon worden, de witte wieven waren op pad. Door de dikke mistvlagen werden de resterende 4 proeven geannuleerd door de organisatie en zo kon het team al vroeg hun bed opzoeken.

Zaterdagochtend werd vol vertrouwen gestart maar helaas kwamen de mannen op de koningsrit toch nog een duiveltje tegen. Een lekke band veroorzaakte een achterstand die helaas niet meer goed te maken viel.

Het doel waarmee het team startte was echter om de rally uit te rijden en dat werd behaald. Als 41e algemeen kwamen zij over het finishpodium alwaar het hele team ze stond op te wachten. MISSIE GESLAAGD!

Grote dank aan Milan Bol en Matthijs van der Velden voor het geweldige funseizoen‎ 2014. Tevens dank aan de sponsoren en vrienden, zonder hen hadden we dit niet mogelijk kunnen maken.

Voor nu, winterstop, maar in 2015 zijn we weer te zien op en om de rallypaden.

PB: team Fundriving Rallysport
Foto: Edwin Hengelman

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com