RallyNieuws
Ruud Middel & Bart Stax - Fiat Granda Punto - ELE Rally 2021
©Tjakko Middel | Ruud Middel & Bart Stax - Fiat Granda Punto - ELE Rally 2021

Thuisdwedstrijd Ruud Middel Rally Team terug in mei

Na een jaar van afwezigheid in 2020 en een editie in oktober (vorig jaar), vindt de ELE Rally dit seizoen weer traditioneel plaats in de maand mei. Op zaterdag 21 mei wordt om circa 11.30 uur op het Kerkplein in het centrum van Son het startsein gegeven voor de 57e editie van de thuiswedstrijd voor het Ruud Middel Rally Team.

Net als afgelopen jaar vindt de wedstrijd plaats op één dag en telt deze 11 klassementsproeven over 124 kilometer. Met proeven in onder andere Wintelre en Sint-Oedenrode komt het percentage onverharde wegen op maar liefst 15%. “In voorbereiding op de voor ons belangrijkste wedstrijd van het jaar hebben we een geslaagde testdag afgewerkt in het Duitse Weeze. De Fiat Grande Punto Abarth R3D, de enige diesel in het startveld, hebben we gedurende de winter weer op punt gezet en we hebben tijdens de test een flinke hoeveel kilometers gereden zonder problemen” aldus Ruud.

Ruud zal wederom genavigeerd worden door de ervaren Bart Stax. Samen wisten zij tijdens de 2021 editie een geweldige 19e plaats te behalen. Het startveld is dit jaar niet alleen een stuk groter, maar op papier ook sterker. Bart: “Constant rijden zonder fouten te maken moet er voor zorgen dat we in de eerste plaats de finish halen. En hopelijk is dat dan op een goede eindklassering!”.

Vorig jaar verscheen de snelle Grande Punto voor het eerst in de speciale pizza uitvoering. Ook dit jaar ondersteunt Domino’s Son & Breugel het team en zullen we dus duidelijk herkenbaar over de rallypaden knallen! Houd voor het laatste nieuws, tijdschema en resultaten onze Facebook-pagina en Instagramaccount in de gaten!

bron: Ruud Middel Rally Team

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com