RallyNieuws
BENE Servicepark Rally Podcast
BENE Servicepark Rally Podcast

Tiende BENE Servicepark rallypodcast over breuken, afscheid en meer

De breuk van Fourmaux en Solberg met hun navigatoren was de aanleiding voor Marco Schillemans om uit te zoeken waarom het dit jaar wel heel veel is voor gekomen dat rijders afscheid nemen van hun codriver. Maar ook voor Marco kwam de aankondiging van zijn collega podcast host Bjorn Degandt, dat hij in de ELE Rally voor het laatst als vaste Navigator van Bob de Jong gaat zitten, als een verrassing. Bjorn blikt in de tiende editie van de BENE Servicepark podcast terug op o.a. de reden ervan.

De vierde ronde van het Belgisch rallykampioenschap bestond uit de East Belgium Rally en in het Open Nederlands Rally Kampioenschap stond de Hellendoornrally op het programma, met een verrassende winnaar.

De enige Nederlander die deelneemt aan het WRC van Finland, Kees Burger, bereide zich voor tijdens de Rally Kokkola, de laatste wedstrijd van het Fins Kampioenschap met een nieuwe navigator.

Bjorn Degandt en Marco Schillemans kozen de nieuwe BENE (co-)piloot van de maand. Ditmaal stonden Gert-Jan Kobus, Gregoir Munster, Tom Rensonnet en Timo van der Marel op het lijstje. Tot slot gingen ze in op het vertrek van de voorzitter van de Bestuur Sectie Rally’s van de KNAF, Bart Luijbregts.

De tiende editie van de BENE Servicepark Podcast staat online. Gratis te beluisteren via o.a. Spotify, Google en Apple podcasts.

Laat ons weten wat je van de podcast vond via onze Facebookpagina BENE Servicepark.

Veel luisterplezier.

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com