RallyNieuws
Ford Fiesta R5 - Michiel Becx

Uitdagende proeven voor Michiel en Eddy in nieuwe Spa Rally

Komend weekend zullen Michiel Becx en Eddy Smeets, in de Ford Fiesta R5, present zijn voor de tweede wedstrijd van het Belgian Rally Championship (BRC). De Spa Rally is een uitdagende wedstrijd gespreid over twee dagen. De acht verschillende klassementsproeven werden afgelopen weekend op nota gezet. De Fiesta R5 krijgt dit weekend nummer 007 op de deuren.

Michiel Becx
De proeven in en rond Spa zijn vaneen andere orde dan in de Haspengouw Rally. Ik heb ze het afgelopen weekend goed op papier gezet met Eddy. Hopelijk gaan we de KP’s komend weekend nog herkennen want op een week tijd kan immers veel veranderen. Een week tussen verkennen en rijden, vind ik niet ideaal maar dat is zo voor iedereen.    De rallyauto is inmiddels terug klaar voor de strijd. Ik zal donderdag de shakedown rijden om terug in het ritme te komen. Vrijdagochtend ga ik dan voor het eerst kennismaken met de beruchte klassementsproef Clementine.

Eddy Smeets:
Het bos gedeelte van de Clementine mag vrijdagvoormiddag pas verkend worden. Ik denk dat het onverhard Michiel wel zal aanstaan daar. Omstreeks 15u30 beginnen we dan aan 2x 3 KP’s op vrijdag. Zaterdag staan er dan nog eens 3x 5 proeven op het programma. De doelstelling voor ons blijft dezelfde als in Landen: proberen uit te rijden en zoveel mogelijk kilometers maken om ervaring op te doen. We zien wel welke plaats ons dat dan zaterdagavond in het klassement oplevert…

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com