RallyNieuws
Stebastian van den Berghen & Stefan Muller - Peugeot 206 - ELE Rally 2023
Stebastian van den Berghen & Stefan Muller - Peugeot 206 - ELE Rally 2023

VD Berghen Rallysport gaat de grens over

Op 21, 22 en 23 september zullen Sebastian van den Berghen en Stefan Muller aan de start staan van de East Belgian Rally in Sankt- Vith in Belgiƫ. Dit wordt het eerste buitenlandse avontuur voor Sebastian en Stefan in de Peugeot 206.

Leren

Er is gekozen voor deze rally om veel te leren en veel ervaring op te doen. De proeven zijn niet te vergelijken met de proeven in de Nederlandse wedstrijden. Met deelname aan deze rally willen Sebastian en Stefan kijken hoe de 206 zich gedraagd op de Belgische proeven.

“Op donderdagavond zullen wij deelnemen aan de shakedown, om zo al wat te proeven van wat er ons te wachten staat. Het niveau zal behoorlijk hoog liggen in deze rally , en we zullen ook niet gek gaan doen om hoog te eindigen, vooral leren en ervaring opdoen staan op de eerste plaats,” aldus Sebastian van den Berghen. “Hopelijk kunnen we weer zonder problemen de finish halen!”

Genieten

Ook wil VD Berghen Rallysport, nog een grote dank uitspreken aan Airco Jo, VOF Challenger www.poedertransport.nl en Techniben om deelname aan deze wedstrijd mogelijk te maken! Ook alle andere trouwe sponsoren en de club van 50 bedankt! Zonder jullie kunnen wij niet genieten van deze mooie sport!

bron: VD Berghen Rallysport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com