RallyNieuws
Ruud Middel en Martijn Ebben - Fiat Grande Punto Abarth R3D - Circuit Short Rally 2019
Ruud Middel en Martijn Ebben - Fiat Grande Punto Abarth R3D - Circuit Short Rally 2019

Voorbeschouwing Visual Art Rally

Zaterdag 13 april staat voor het Ruud Middel Rally Team de Visual Art Rally op het programma. Na de succesvol verlopen Circuit Short Rally in Zandvoort alweer de tweede wedstrijd dit seizoen. Deze ééndaagse rally, verreden in en rondom Barneveld, belooft een uitdaging te worden. Ruud: “De laatste (en tevens enige) keer dat ik hier gereden heb, was in 2006. Ik herinner me nog dat we met de kleine Cinquecento Trofeo zoveel tijd verloren op de vele lange rechte stukken dat we tussen de klassementsproeven door, op de verbindingsroute, net zo hard moesten rijden als op de proef. Nu, dertien jaar later, is er veel veranderd en staan we met de veel potentere Grande Punto Abarth aan de start”.

Ervaring

De auto is na Zandvoort op details verbeterd en door monteurs Arno, Boy en Dave weer “op punt gezet”. Wat wel veranderde is de naam van de navigator op de achterruit. Bart Stax zal in Barneveld zijn debuut voor het team maken. “Bart heeft erg veel ervaring in diverse auto’s en verschillende teams. Vorig jaar wist hij samen met Martin van Brussel zelfs Nederlands kampioen in de RC4 klasse te worden! Ik ben erg benieuwd naar zijn manier van werken en ik hoop op een succesvolle en vooral gezellige samenwerking” aldus Ruud.

Kleerscheuren

Het team zal het de 13e op moeten nemen tegen meer dan 50 andere equipes, waaronder vijf in dezelfde klasse. Ruud: “Ons doel is zonder kleerscheuren aan de finish te komen en de samenwerking tussen Bart en mij gedurende de wedstrijd te verbeteren”.

De rally start zaterdag 13 april om iets voor 12.00 uur vanaf het serviceterrein op industrieterrein Harselaar in Barneveld. Na drie boucles van drie proeven worden de eerste deelnemers rond 19.00 uur aan de finish verwacht in Nijkerk.

bron: PB Ruud Middel Rally Team

Plaats reactie

Er rust copyright op de inhoud van deze website
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com