RallyNieuws
Troela
Troela

Wederom ongegeneerd en schaamteloos

Misschien wat vreemd om een column mee te openen maar toch volgt nu eerst een waarschuwing vooraf: deze column bevat reclame. Geen voorzichtig verborgen sluikreclame die u misschien ontgaat maar een open en bloot verkooppraatje waar u niet omheen kunt.

Als columnist bepaal je zelf waar je over schrijft en wat je schrijft. Op geen enkele wijze bepaalt iemand anders wat u in een column kunt lezen. Wat er wordt geschreven zijn de ervaringen en meningen van de schrijver van de column. Troelatalk werkt uiteraard ook op die manier.

Reclame in een column is natuurlijk uit den boze want dan is de columnist niet onafhankelijk meer. Er is echter één uitzondering, namelijk wanneer de columnist reclame maakt voor zichzelf. Dat kan prima want de columnist bepaalt waar hij of zij over schrijft. Daarom vijf jaar na de eerste keer, nu een ongegeneerd en schaamteloos staaltje zelfpromotie in Troelatalk.

Naast columns schrijft de columnist van Troelatalk ook boeken over de rallysport in de vorm van rallythrillers. En wat schetst uw verbazing: er is weer een nieuwe rallythriller verschenen en nu te koop. De nieuwe rallythriller heet ‘Verdwenen in de Westhoek’ en speelt zich af rondom de rally van Ieper in 2019. Het verhaal begint in de Eerste Wereldoorlog als een stervende soldaat een laatste wens heeft. Meer dan 100 jaar later heeft een Belgische rallyrijder erg veel zin in de rally van Ieper want hij heeft speciaal voor deze wedstrijd een Volkswagen Polo R5 gehuurd. Maar dan komt hij niet opdagen voor de shakedown. Twee rechercheurs uit Ieper gaan op onderzoek uit. Een oude rot die niets met auto’s heeft en zijn jonge collega, rallyfan sinds hij kon lopen, wiens broer de navigator van de niet op de shakedown verschenen rallyrijder is. Wat volgt is een zoektocht, een ingewikkeld verhaal, een duik in het verre verleden en diverse onverwachte ontwikkelingen. Uiteraard is er in het boek ook plaats voor veel rallyactie anders was het geen rallythriller natuurlijk.

Net als de eerder verschenen rallythrillers ‘Overstuur’, ‘Haaks links into moord’ en ‘Het groep B mysterie’, is ook ‘Verdwenen in de Westhoek’ een spannend, vlot en vaak met humor geschreven boek waarin ook voor de rallyleek genoeg te genieten is.

Alle rallythrillers zijn, net als twee boeken met columns van Troelatalk, te bestellen via de webshop van uitgeverij Brave New Books: https://www.bravenewbooks.nl/site/index.php?r=userwebsite/index&id=tonkalter
Voor de rallyfans in Vlaanderen is het boek ook verkrijgbaar via www.bol.com of te bestellen via de betere boekhandel.

Tot zover dit blokje ongegeneerde reclame voor een eigen boek. Volgende keer komt er natuurlijk weer een normale, geheel onafhankelijke en niet gesponsorde rallycolumn. U bent (wederom) gewaarschuwd.

Tekst: Troela

Ton Kalter - Verdwenen in de Westhoek
Ton Kalter – Verdwenen in de Westhoek

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com