RallyNieuws
Diter Toprek - Nissan 350Z - Zuiderzeerally 2016
Foto: ©EventandSportNews

Wijzigingen werpen vruchten af voor Toprek Rally

Met een 25e plaats algemeen en een 3e plaats bij de 350Z Challenge tijdens de Zuiderzeerally kijkt rijder Diter Toprek met een tevreden gevoel terug op zijn deelname. Dit komt met name omdat er voor seizoen 2016 een aantal verfrissende wijzigingen zijn doorgevoerd, welke gedurende deze openingswedstrijd van het Nederlands Rallykampioenschap uitvoerig werden getest.

Deze wijzigingen bestonden o.a. uit een vernieuwde “lady” die tijdens de winterperiode de nodige aandacht had ontvangen in de vorm van een nieuwe laklaag ( door Heijstek autoschade) en een nieuw jurkje (door CW Graphics). Misschien wel het belangrijkste was het aanwenden van een nieuwe vaste navigator. De keuze viel op een bekende binnen het Team Rally Sport, namelijk Johan Schop.

Dat deze wijzingen tijdens de Zuiderzeerally direct een positief effect bleken te geven, had de nieuwe equipe Diter Toprek/ Johan Schop niet verwacht. Bij de eerste proeven bleken de tijden t.o.v. de concurrentie hoopgevend. Helaas kon dit vanwege enkele mechanische ongemakken, niet worden geconsolideerd worden. Maar één ding is zeker, de concurrentie zal dit jaar meer op z’n hoede moeten zijn.

Om deze stijgende lijn vast te houden, zal Toprek Rally haar programma uitbreiden met een aantal Belgische rally’s startend met de Rally de Wallonie, gevolgd door de inmiddels traditionele en vooral leuk Sezoensrally.

We bedanken alle sponsoren die Toprek Rally seizoen 2016 mede mogelijk maken:
CW Graphics, Grefix motorsportdesign, Toprek Rigging, Flying By Wire en Team Rally sport.
De special dank gaat natuurlijk weer naar de servicemensen van Team Rally Sport, die alles fantastisch voor elkaar hadden.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com