RallyNieuws
Dries Bosch & Coen Roetgerink - Toyota Corolla AE86 - Hellendoorn Short Rally 2018
Dries Bosch & Coen Roetgerink - Toyota Corolla AE86 - Hellendoorn Short Rally 2018

Winst in Hellendoorn Short Rally voor Rallyteam Boschtuning

Vertrouwen

Afgelopen zaterdag resulteerde onze deelname aan de Hellendoorn Short Rally 2018 in een 1e plek in het algemeen klassement!!!!! De auto voelde goed aan en gaf vertrouwen om snelle tijden te rijden. Spannend was het wel tot de laatste proef vanwege een spin op KP Ypelo, die 20 seconden tijdverlies veroorzaakte t.o.v. de concurrentie.

Afwijking

Bij binnenkomst in de laatste re-group werden we massaal gefeliciteerd met onze overwinning met maar liefst 0,7 sec voorsprong op nummer 2. Echter, toen de betreffende nummer 2 equipe zich melde bij de re-group TC, ontstond een vreemde situatie. Er zou een afwijking zijn in hun finishtijd en de tijdwaarneming van RallySafe op kp4 Almelo. Die tijd zou in zijn voordeel hebben uitgepakt betreffende de winst in de Short Rally.

Wachten

Naar horen zeggen heeft de betreffende equipe moeten wachten bij de start voor een passerende deelnemer op de rondkoers KP Almelo. Deze tijd heeft de equippe 226 vermoedelijk laten corrigeren bij de Stop Finish marshall. Nadat de KNAF kennis had genomen van zijn aangepaste tijdkaart op foto, werd besloten dat equipe met starnummer 226 de Short Rally zou hebben gewonnen!!!! Dit terwijl de onofficiële eindklassering bepaalde dat de winst voor ons moest zijn.

Raar

Dan is het toch een raar gevoel op het erepodium dat een ander er vandoor gaat met de champagne en de 1e plek!!!!!
Uiteindelijk zijn we blij met onze eerste overwinning, maar betreuren ten zeerste de gang van zaken wat leidde tot een foute zege op het erepodium. Nogmaals complimenten aan RallySafe voor de perfecte tijdwaarneming !!!!

Op naar de volgende rally, we gaan weer ons best doen tijdens de Conrad rally.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com