RallyNieuws

Zanger Rinus promoot de rallysport

Soms heb je een grandioos idee. Het idee kun je echter niet altijd alleen uitvoeren. Je hebt soms gewoon wat extra kracht nodig om de boodschap goed over te brengen. Uiteraard leg je de lat hoog en ik ben dus begonnen bij artiesten zoals Beyonce en Adele. Ondanks het enorm goede initiatief moesten deze twee talenten toch afzeggen. Mijn zoektocht moest dus even op Nederlandse bodem plaats gaan vinden om de rallysport weer even op de kaart te zetten.

Al snel kwam ik bij namen uit zoals Jan Smit, Guus Meeuwis en Marco Borsato. Uiteraard wordt dan hun bijdrage aan de Nederlandse muziekgeschiedenis goed onder de loep genomen. Wij promoten immers de rallysport. Al snel moest ik Jan Smit afschrijven. Geheel onverantwoord neemt hij plaats in een auto met een bestuurder die het allemaal niet zo goed ziet aldus zijn commercials van een opticien. Dat hij niet bang is moet ik hem dan wel weer nageven.

Dan heb ik nog twee artiesten over die de rallysport weer op de kaart kunnen zetten. Met Marco Borsato heb ik persoonlijk nooit veel gehad en die rekent nog steeds belachelijke tarieven. Met nummers zoals Dromen zijn bedrog behoort hij ook niet echt tot het genre wat ik zoek. Dromen zijn immers geen bedrog, dromen zijn er om op te jagen. Als jij in de rallysport terecht wil komen moet je deze droom waar maken. Uiteraard heb ik het management van deze artiest even benaderd om mijn visie op dit verhaal te vertellen, maar ze begrepen totaal niet waar ik het over had. Misschien moet ik in de toekomst eerst de vraag neerleggen of hij überhaupt interesse heeft. Dan snapt het management ook de context van mijn afwijzing.

Dan heb ik nog een andere artiest. De naam is Guus Meeuwis. Een heerlijke Brabander, net als ik. Toch is deze artiest ook niet door de selectie gekomen. Ondanks dat hij nummers maakt waarbij hij vraagt of hij jou angst mag hebben, is er toch een ander ding. Hij schijnt toch redelijk wat Per Spoor te doen. Het uitleggen van de rallysport wordt dan nogal een klus. Uiteraard heb ik geleerd van mijn fout bij de vorige artiest en het management de vraag gesteld en direct in dezelfde mail afgewezen. Hier heb ik tot op heden nog geen reactie op.

Uiteindelijk kwam ik terecht bij Zanger Rinus. Jawel! Hij is de geschikte kandidaat voor deze vacature. Hij heeft zelf geen rijbewijs, maar ervaring met de scooter heeft hij wel. Samen met zijn vrouw Romana tuft hij dan ook menig uurtjes op hun monster rond. Het was dan ook hoog tijd om de zaken door te spreken en geheel op eigen wijze werd de Curver set buiten gezet. De bespreking kon beginnen.

Ik legde hem goed uit wat ik zocht in het nummer. Zo vertelde ik dat een rallyauto ook gewoon vier wielen heeft en altijd een bijrijder heeft. Dit noemen wij in de sport navigator. Sommige rallyteams maken ook graag promotie en zetten hier mooie dames voor in. Het instappen in deze sport is tamelijk eenvoudig en kan al op jonge leeftijd. Uiteraard is veiligheid ook belangrijk en dus zijn goede riemen en een helm ook belangrijk. Zicht is ook belangrijk, iets wat ik bij Jan Smit even miste.

Het resultaat is helaas niet datgene wat ik had gewenst voor de rallysport. Volgens mij dacht hij dat ik namens een rijschool kwam. Alle elementen die ik heb benoemd komen er wel in voor. Zanger Rinus rijdt mee, hij benoemt een auto die vier wielen heeft en de dames zijn geregeld. Hij benoemt ook dat je goed vast moet zitten, dus hierin kan ik hem geen ongelijk in geven. Of ik nu de factuur volledig ga betalen weet ik niet. Ik ga nog even nadenken!

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com