RallyNieuws
Troela
Troela

2024, augustus 2024

U heeft vast wel een agenda en de meeste daarvan zullen tegenwoordig wel digitaal zijn. Voordeel daarvan is dat je lekker ver vooruit kunt plannen. Vindt u het erg als ik u vraag uw agenda even te pakken? Ik wacht wel even. Ik heb alle tijd. Wat? Nu al bij de hand, dat is sneller dan ik verwacht had. Wilt u begin augustus 2024 een kruisje in uw agenda zetten? Alvast bedankt!

Ik heb een tijdje na zitten denken en het moeten er minimaal 150 zijn maar waarschijnlijk meer. Ik heb het niet bijgehouden. Op zolder het ik diverse opbergbakken met informatie en kaarten staan. Als je dat op elkaar legt, krijg je een flinke stapel. Ook tel ik zo 40 petjes. Ook toegangskaarten, vaak met lint, komen tot de rand van een behoorlijke doos. Nog wat andere cijfers die ik heb kunnen reconstrueren: vier auto’s, drie regenpakken, drie stoeltjes, twee rugzakken, twee paar stevige schoenen, heel veel overnachtingen en een behoorlijke plas brandstof. Drie computers, veel printpapier, heel wat knakworsten, een berg broodjes en vocht, veel vocht.

Heel Nederland, veel van België. Diverse plekken in Duitsland en een keer Luxemburg. Spanje, Frankrijk, Finland en Groot Brittannië. Talloze reis-, verbindings- en verkenningskilometers soms spannend en soms ook ronduit saai. Daarnaast veel actiehoogtepunten, echt heel veel. Helaas ook trieste momenten en mensen die niet meer bij ons zijn. Drie digitale verhuizingen, 109 stuks inclusief deze. Een boek en prachtige reclame. Nieuwe vrienden en bekenden voor en achter het lint.

U zult misschien denken, waar heeft hij het over. Deze column verschijnt begin augustus 2014 en dat betekent gelijk het tienjarige bestaan van Troela Talk. Zo als u hierboven heeft kunnen lezen is er veel gebeurd in die tijd. Meer dan 150 rally’s dan ben je denk ik wel een echte fan en maak je veel mee.
Over mijzelf: ik ben tien jaar ouder (zekerheid), tien jaar wijzer (wordt betwijfeld), tien jaar mooie rallyervaringen rijker (absoluut). Troela Talk is in die tijd ook veranderd als ik mijn eerste columns terug lees. Tien jaar rallyschrijfervaring is ook mooi meegenomen.

Bent u benieuwd hoe de opsomming en aantallen er in 2024 zullen uitzien? Bent u ook benieuwd hoe Troela Talk er over 10 jaar uit zal zien? We zullen het te weten komen in augustus 2024 om exact te zijn. Ik ben erg benieuwd. Als u dat ook bent dan hoeft u niet bang te zijn dat u dat zult missen. U heeft namelijk net een kruisje in uw agenda gezet waarvoor mijn hartelijke dank!

Troela

 

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com