RallyNieuws
Diensten

Diensten

Persberichten
RallyNieuws publiceert de door u aangeleverde persberichten. Wij kunnen die van u echter ook volledig verzorgen. Hierbij kunnen wij ook, indien u dit wenst, het begeleidend fotomateriaal verzorgen. Daarnaast kunnen wij ook voor de verzending zorgdragen.

Webdiensten
Om uzelf, of uw team en sponsoren, in de wereldwijde etalage van het internet te zetten kunnen wij uw website niet alleen bouwen en beheren, maar ook uw domeinregistratie en hosting regelen. Uw website wordt geheel gebouwd volgens uw wensen en volgens uw eigen huisstijl. Daardoor is uw website hét ultieme middel om uw product of bedrijf te promoten, uw sponsoren onder de aandacht te brengen en uw supporters op de hoogte te houden van zowel uw zakelijke als sportieve verrichtingen. Om uw website zo goed mogelijk te laten scoren in zoekmachines als Google, is het belangrijk dat uw website hiervoor zo optimaal mogelijk is opgebouwd. Search Engine Optimization, kortweg SEO, is hét sleutelwoord achter een succesvolle website.

Fotografie
Op deze site vindt u een kleine selectie van het materiaal dat gemaakt wordt tijdens de verschillende evenementen. Indien u foto’s van een specifiek team, sporter of evenement zoekt, laat ons uw wensen weten. Wij zullen dan op basis van uw opgaaf een zichtzending sturen met lage resolutie bestanden welke voorzien zijn van een watermerk. Indien u besluit tot aanschaf over te gaan, zullen we u hoge resolutie bestanden sturen welke niet voorzien zullen zijn van een watermerk.

Jaarboeken
Ook op het gebied van foto jaarboeken en teamfoto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de nodige ervaring om uw foto jaarboek op een professionele wijze tot een prachtig eindproduct te verwezenlijken.

Presentaties
Voor foto’s van uw (pers-)presentaties of evenementen zijn we u graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van onze diensten te bespreken.

Voeg reactie toe

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com