RallyNieuws
Ruud Middel & Martijn Ebben - Fiat Grando Punto - ELE Rally 2018
Ruud Middel & Martijn Ebben - Fiat Grando Punto - ELE Rally 2018

Ruud Middel Rally Team sluit seizoen af in Hengelo

Geboorte

Na het teleurstellende resultaat tijdens de ELE Rally afgelopen juni is het deze zomer even rustig gebleven rond het Ruud Middel Rally Team. We hebben echter niet stil gezeten, integendeel! De geplande wedstrijd in Kasterlee, op de laatste zondag in augustus, hebben we helaas aan ons voorbij laten gaan. In dit geval vanwege een leuke gebeurtenis: de geboorte van ons nieuwste teamlid Anne. Wel was het team aanwezig tijdens de opening van De Zorggarage in Sterksel en de Italian Car Day in Den Bosch. Op zondag 21 oktober zullen Ruud en zijn navigator Martijn Ebben met de Fiat Grande Punto Abarth deelnemen aan de Twente Short Rally.

Leerzaam

Traditioneel vindt de laatste rally van het seizoen plaats in Hengelo. Vorig jaar beleefden Ruud en Martijn een moeilijke, maar leerzame wedstrijd door wisselende weersomstandigheden. Ook dit jaar staat de equipe op de inschrijvingslijst. “We hebben ons ingeschreven voor de ééndaagse en zes klassementsproeven tellende Short Rally die verreden wordt op zondag 21 oktober. Dit beloofd een leuke wedstrijd te worden met twee proeven in het buitengebied en de voor het publiek leuke rondkoers op industrieterrein Twentekanaal,” laat Ruud weten.

Aandacht

Het team heeft veel aandacht besteed aan de voorbereiding op deze wedstrijd. Diverse puntjes zijn op de ‘i’ gezet en er is alles aan gedaan om de betrouwbaarheid van de Fiat te vergroten.

Ruud

“We zitten nog steeds in een leerproces en dat gaat gepaard met vallen en opstaan. Starten, kilometers maken en finishen zijn onze peilers. Een hoge klassering komt daarna wel!”.

Tijdschema (gebaseerd op de eerste deelnemers)

12.11 uur Start vanaf serviceterrein, Robijnstraat in Hengelo
12.36 uur KP1 Bentelo
12.55 uur KP2 Zeldam
13.26 uur KP3 Hengelo
13.58 uur Service
15.47 uur KP4 Bentelo
16.06 uur KP5 Zeldam
16.37 uur KP6 Hengelo
16.49 uur Finish, Opaalstraat in Hengelo

Uiteraard kunt u ons vóór, tijdens en na de Twente Short Rally volgen via de website, Facebookpagina en Instagram-account!

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com