RallyNieuws
Wim Stevens & Janinne Beerthuis - Peugeot 206 RC - GTC Rally 2022
Wim Stevens & Janinne Beerthuis - Peugeot 206 RC - GTC Rally 2022

Stevens Rallysport op weg naar thuisrally

Op 2 en 3 juni is het weer zover. Tijd voor de thuisrally van het Stevens Rallysport team, namelijk de ELE Rally rondom Eindhoven. Goede weersvoorspelling en het bericht dat we weer twee dagen wedstrijd hebben zijn de perfecte opmaak naar een mooi weekend voor het team.

Er zijn een aantal wijzigingen binnen de ELE Rally. Zo is het serviceterrein verplaatst naar Veghel. Hier zal het team een gezamenlijke serviceplaats hebben met Rookie RRC van de teams Antoine van Ballegooijen en Niels van de Warrenburg. Ook is de wedstrijd van één dag weer terug naar twee dagen op snelheid. Het startpodium is wel weer in het centrum van Son en Breugel.

De broers Wim en Wesley Stevens zullen met startnummer 50 op hun Peugeot 206 RC over het startpodium rijden. Dit zal ongeveer om 19.50u zijn. Vanuit daar rijden ze in de richting van Asten/Lierop en Someren. Wim en Wesley zullen daar twee keer rijden, met tussendoor een service moment in Veghel. Ze sluiten de vrijdag omstreeks 00.40 uur af.

In de ochtend van zaterdag 3 juni wordt er weer gestart op volgorde van het finishen op de vrijdagavond. Deze starttijd zal dus ook pas op zaterdagochtend bekend zijn. De eerste proef op zaterdag zal starten om 11.05u voor de eerste deelnemer. En deze eerste deelnemer zal omstreeks 22.35 uur over het finishpodium rijden in het centrum van Son en Breugel. Hier hopen Wim en Wesley uiteraard ook overheen te rijden. Maar dan wel op een plaats die stuk hoger ligt dan hun startnummer en met de support van iedereen moet dit lukken.

Praktische info

Startnummer50
Locatie serviceterreinDe Knokert, Veghel
Startpodium in Son Vrijdag± 19.50 uur
Service Veghel± 22.15 uur
Finish vrijdag± 00.40 uur
Startpodium in Son Zaterdag± 10.44 uur (deelnemer 1)
Servicetijden± 13.30 / ±17.10 / ±20.32 uur (deelnemer 1)
Finish in Son± 23.41 uur (deelnemer 1)
  
Starttijden Ekkersrijt± 19.30 / ±21.59 uur (deelnemer 1)

Iedereen is natuurlijk welkom op het serviceterrein in Veghel. De koffie is aanwezig en het team vindt dit ook gezellig. Langs de proeven hopen we natuurlijk ook op jullie steun. En vergeet zeker je sjaal niet als je komt kijken!

Hope to see you there!

Bron: Stevens Rallysport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com