RallyNieuws
Yannick Vrielink & Annemieke Hulzebos - Toyota GR Yaris - Vechtdalrally 2023
Yannick Vrielink & Annemieke Hulzebos - Toyota GR Yaris - Vechtdalrally 2023

Vrielink als nulauto in Saarland-Pfalz Rallye

In aanloop naar zijn thuiswedstrijd, de Hellendoornrally, gaat Yannick Vrielink de Saarland-Pfalz Rallye rijden rondom St. Wendel in Duitsland. Samen met Annemieke Hulzebos in de Toyota GR Yaris wil Vrielink ervaring opdoen en daarmee de auto nog beter leren kennen. De rally vindt plaats op 18 en 19 augustus. Vrielink neemt deel als nul-auto en rijdt daarmee voor de deelnemers over de proeven.

Inhouden

“Maar we gaan ons niet inhouden,” vertelt Vrielink. “Als nulauto zorg je er eigenlijk voor dat het publiek weet dat er auto’s aankomen, maar je moet wel gas geven. Achter me komen namelijk de Rally2-auto’s. Via Bjorn Satorius werd ik uitgenodigd om als nulauto te komen rijden en dat is een mooie kans. De rally is heel divers met asfalt en onverhard, dus ook wat dat betreft is het een perfecte voorbereiding op Hellendoorn.”

Zomerstop

De Hellendoornrally is een kleine maand later. “Daar wil ik iets moois neerzetten, dat is mijn thuisrally en het is een sleutelrally voor het kampioenschap. Ook daarom is de Saarland-Pfalz Rallye een perfecte voorbereiding, want de zomerstop duurt best lang. In Duitsland willen we wel wat gaan proberen met de auto qua setups, dat kan dan ook makkelijk. We moeten natuurlijk wel finishen, maar we gaan ook lol hebben!”

De rally begint op vrijdag 18 augustus om 16:30u in St. Wendel. Rond 20:45u finisht de eerste dag in Saarland. Op zaterdag gaat de rally om 8:30u verder en de finish is om 16:50u. Kijk voor meer informatie over de rally op https://adac-saarland.de/saarland-pfalz-rallye.

bron: Vrielink Dakwerk Motorsport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com