RallyNieuws
Johnny Louies * Thomas Driesen - BMW M3 - Sezoensrally 2016
©Eric Muller

Pechduivel weerhoudt Louies en Driesen van zeker podium

Een mooie dag, rijden voor eigen volk en met gezonde ambities aan de start gaan. Zo begon voor Johnny Louies en Thomas Driesen de jubileum editie van de Sezoensrally.

Met het oog op een mooi resultaat gingen we met een stevig tempo van start. Wat resulteerde in een scratch op Steenberg, tegen de verwachting in.

Na de regroup besloten we dan ook om het tempo aan te houden en ook in Gerdingen te starten met het mes tussen de tanden. Dit resulteerde in een 2de scratch en met een goed gevoel gingen we de service in, in het gezellige Bocholt.

Goolder liep goed maar toch kwamen we 14 seconden te kort. Veldhoven volgde en daar wouden we terug wat tijd goedmaken maar helaas lieten daar de remmen ons in de helft van de proef wat in de steek.

Super gemotiveerd en met het zicht op een podiumplaats, misschien wel een overwinning starten we de 2de ronde in Steenberg. Helaas kwam daar de pechduivel om de hoek en dankzij een banale rubber van de versnellingsbaksteun werden we gedwongen om op te geven.

De ontgoocheling was en is nog enorm maar we zijn evenzeer fier op wat we hebben laten zien.

Tot slot nog dank aan alle sponsors ons top service team en iedereen die op een of ander manier hebben bijgedragen aan deze prestatie!

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com