RallyNieuws
BENE Servicepark Rally Podcast
BENE Servicepark Rally Podcast

BENE Servicepark De Podcast no. 13 online

Wat leerde Erwin Berkhof op de nieuwe navigator cursus van de KNAF? We spraken met Joyce Ruijter over hoe zij hoorde dat ze winnaar was geworden bij de Nederlandse rallydames en troffen we Martijn Wydaeghe op de fiets aan.

Hiernaast blikten we terug op de eerste wedstrijd van het WRC Rallye de Monte Carlo. Natuurlijk hebben Bjorn Degandt en Marco Schillemans het over Sébastien Loeb en Sébastien Ogier. Maar ook over rallylegende Fast Freddy Loix, samen met Pieter Tsoen. Zij reden de Monte naar een P3 in de WRC2 Masters.

Met Kees Burger en Vitalli Antonov gingen we naar Finland en keken we vooruit naar de start van het Belgische Rally Kampioenschap, op 26 februari in Haspengouw. En wie mogen we dan o.a. aan de start verwachten, natuurlijk de vader van Max Verstappen, Jos. Hij gaat met de Belgische navigator Kris Botson aan het werk. De start van het Open Nederlands Rally Kampioenschap is op 11 en 12 maart in Assen, De JACK’s International Drenthe Rally. Maar wie gaan er eigenlijk starten?

Tot slot kozen Bjorn Degandt en Marco Schillemans uit alle inzendingen de nieuwe BENE (co) piloot van de maand. Wie is het? Thierry Neuville, Grégoire Munster, Freddy Loix, Hans Weijs of Michiel Becx?

De dertiende editie van de BENE Servicepark Podcast staat online. Gratis te beluisteren via o.a. Spotify, Google en Apple podcasts.

Laat ons weten wat je van de podcast vond via onze Facebookpagina BENE Servicepark.

Veel luisterplezier.

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com