RallyNieuws
Jo Muylle - DS3 R1 - TAC Rally 2016
Jo Muylle - DS3 R1 - TAC Rally 2016

Dansen op de maaskiezel kick voor Jo Muylle

Na de pech tijdens de TAC rally in Tielt is het JM Rallyteam klaar om sportieve revanche te nemen! Tijdens de 40ste Sezoensrally in het Limburgse Bocholt zullen Jo en Pieter terug aan de start staan met de Citroën DS3 R1 van het West-Vlaamse team XLT. Gemotiveerder dan ooit tevoren gaan ze de strijd aan in het Belgische junior kampioenschap.

Jo Muylle
“Ik ben erg blij dat we na onze mechanische pech in Tielt de kans krijgen om de DS3 beter te leren kennen. De Sezoensrally behoort tot mijn favoriete wedstrijden. Naast de telkens feilloze organisatie en gezellige sfeer is het parcours erg uitdagend. Meer dan 20 procent van de wedstrijd wordt verreden op onverhard en daar hou ik wel van. Het balanceren van de auto op de maaskiezel geeft me steeds een enorme kick.”

“Eerst en vooral wil ik de tijd nemen om de auto verder te ontdekken en een maximum aan ervaring opdoen. We zijn enorm gemotiveerd en zullen goed voorbereid aan de start staan. We hopen snel het goede ritme en vertrouwen te vinden zodat we toch enkele snelle tijden kunnen neerzetten in de buurt van de referenties in de klasse R1.”

Afspraak op 21 Mei in en rond Bocholt!

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com