RallyNieuws
Wim Stevens & Lean Potgieter - Peugeot 206 RC - Short Rally Hellendoorn 2018
Wim Stevens & Lean Potgieter - Peugeot 206 RC - Short Rally Hellendoorn 2018

De laatste van het seizoen voor Stevens Rally Sport

Plezier

Aankomend weekend staat het team van Stevens Rally Sport aan de start van de Hengelo Shortrally. Dit is de laatste van het rally seizoen 2018 en hierin staat plezier nog hoger in het vaandel dan in de voorgaande wedstrijden.

Bepalend

Aangezien Wim en Wesley Stevens de plannen voor volgend jaar nog moeten smeden en het een en ander nog niet duidelijk is, wordt deze wedstrijd besteed aan een nog grotere lach op de gezichten van Wesley en navigator Lean Potgieter. Voor Lean is deze wedstrijd misschien nog wel bepalend in het Nederlands junior short rally kampioenschap. Lean staat op een top-3 positie, maar Wesley zal de betrouwbare Peugeot 206RC op een hoge positie in de algemene lijst neer proberen te zetten zodat Lean nog wat extra punten bij kan schrijven.

Thuisrally

De rally rondom Hengelo is voor het gehele team toch ook altijd een speciale wedstrijd. Behalve dat het de afsluiter van het seizoen is, is het ook de thuisrally voor onze sponsor Burger-Meesters. Het cateringbedrijf van Rop Marks is gevestigd in Lochem, maar zal in het vervolg niet meer als Burger-Meesters op de auto zichtbaar zijn. Rop heeft zijn droom waar gemaakt en is gestart met het opzetten van zijn eigen grand café en restaurant en gaat verder onder de naam: Zwijnshoofd. De naam zal bekend klinken bij regionale inwoners als de wijnspecialist van Lochem. Rop zal zich dan ook vestigen in het pand van het voormalige ’t Zwijnshoofd.

Punten

Wij willen hierbij nogmaals al onze sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van dit lange, maar vooral mooie seizoen waarin hard is gereden en veel punten zijn gescoord. Wij gaan nog éénmaal vol gas over de Nederlandse rally paden om het seizoen goed af te sluiten.

ROOKIE RRC, NEFKENS BRABANT, COMBIFLEX BESTICKERING, EUROPEWEBMEDIA, WIMO FOTOGRAFIE, T THEEUWES SCHOENTECHNIEK, BURGER-MEESTERS/ZWIJNSHOOFD CATERING LOCHEM EN DE CLUB VAN 50.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com