RallyNieuws
Mats van den Brand & Eddy Smeets - BMW M3 - Short Rally Kasterlee 2017
Mats van den Brand & Eddy Smeets - BMW M3 - Short Rally Kasterlee 2017

Last minute inschrijving voor Mats van den Brand in Hellendoorn Short Rally

Mats van den Brand en Eddy Smeets (BMW M3) zullen komende zaterdag 16 september aan de start van de Hellendoorn Short Rally verschijnen. Normaal gezien was de East Belgian Rally (EBR) de volgende wedstrijd op hun programma maar deze plannen wijzigden met deze last minute entry. Op naar Nijverdal en omstreken dus …

Mats van den Brand

In de East Belgian Rally wil ik niets aan het toeval overlaten. We hebben nog een paar kleine dingen veranderd aan de M3 en ik wil weten of dat allemaal loopt zoals het hoort. Ook willen we banden testen. Om deel te kunnen nemen bij de Belgische historics in de East Belgian Rally moeten we op andere banden rijden dan we normaal gebruiken. Vandaar dat we besloten om de Hellendoorn Short Rally bijkomend te rijden. Mijn navigator was eigenlijk al ingeschreven met Dany Claesen (BMW Compact M3). Ik ben Dany ontzettend dankbaar dat hij Eddy deze position switch liet doen en dat Carine Nouwen als navigator bij Dany instapt.

Eddy Smeets

Het was even kunst- en vliegwerk maar gelukkig stond de organisatie van de Hellendoorn Short Rally nog open voor onze last minute entry en de gewijzigde inschrijving van Dany. De enige formaliteit is de nationale vergunning voor de vervangende navigator maar ik reken erop dat dat met de RACB (de Belgische KNAF) allemaal in orde zal komen. En dan kunnen we allemaal aan de slag komende zaterdag… Mats was in zo’n goeie doen in Kasterlee dat het weer uitkijken is naar deze wedstrijd. Het klikt echt goed in de cockpit maar dat weten we al langer. We willen beiden perfect voorbereid zijn voor de EBR op 30 september. Daarnaast hebben we Short Rally gewijs nog iets recht te zetten… Wie weet zit er zaterdag een mooi resultaat in !

Wedstrijd

In de Hellendoorn Short Rally staan er op zaterdag 16 september 2017 vijf KP’s op het programma: KP 1 Hellendoorn (22 km), KP 2-4 Almelo (13 km) en KP 3-5 Ypelo (11 km). Het wedstrijdcentrum is gelegen nabij Kart Plaza, industriezone ‘t Lochter in Nijverdal.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com