RallyNieuws
Jos Verstappen & Harm van Koppen - Citroen C3 R5 - Hellendoornrally 2023
Jos Verstappen & Harm van Koppen - Citroen C3 R5 - Hellendoornrally 2023

Van Verstappen merchandising tot foodtrucks

Het rallycentrum van de Eurol Hellendoornrally op 15/16 september is dit jaar in en rond Dieka Markelo. Op de grote parkeerterreinen zullen alle teams een plekje vinden om de rally-auto’s tussen de klassementsproeven door te service (brandstof, banden en reparaties). Dat is op zich al de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

Promo-dorp

Maar er valt meer te beleven: zo krijgt de merchandising trailer van verstappen.com een prominente plek in het promo-dorp, waar ook de mooiste ALPINA-BMW modellen te zien zullen zijn. Er is een stand met modelauto’s en de Eurol-Dakar truck van Team Van den Brink zal eveneens opvallen. Ook kan men volop genieten van foodtrucks en vanuit de mobiele studio van de lokale omroep HOi worden de live uitzendingen verzorgd, die meteen ook op het grote scherm te zien zullen zijn. Deze mobiele studio wordt ingericht in de promotietrailer van de KNAF, de nationale autosportfederatie.

Vrijdag zal niemand minder dan negenvoudig wereldkampioen en Olympisch kampioen wielrennen op de baan, Jeffrey Hoogland vanaf 18:27u de startvlag hanteren voor de eerste deelnemers die bij Dieka Markelo aan de 41e Eurol Hellendoornrally gaan beginnen. De 30-jarige Hoogland is als geboren Nijverdaller besmet geraakt met het rallyvirus en komt graag naar ‘de Hellendoorn’ om de actie van nabij mee te maken.

Handtekeningen

Op zaterdagochtend is er bovendien een handtekeningen sessie met Eurol-ambassadeur Tom Coronel, die tevens bij de eerste historic deelnemers de startvlag zal hanteren. De toegang tot alle klassementsproeven is gratis; om een kijkje te nemen in het Rallycentrum Dieka in Markelo dient men vooraf online een toegangskaart te bestellen; de kosten zijn 10 euro; het parkeren is gratis. Ook kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. https://www.eurolhellendoornrally.com/tickets/

De volledige startlijst en veel andere informatie over de rally is te vinden op de volledig geactualiseerde website van de organisatie: www.eurolhellendoornrally.com.

Bron: Hellendoornrally

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com