RallyNieuws
VD Berghen Rallysport - Peugeot 206 - 2022
VD Berghen Rallysport - Peugeot 206 - 2022

VD Berghen Rallysport keert na acht jaar terug

Na een pauze van acht jaar komt VD Berghen Rallysport weer in actie. In 2014 werd de laatste rally gereden met de Citroën Xsara in Wervik. In 2021 werd er een Peugeot 206 straatauto aangekocht en deze is omgebouwd volgens de specificaties van de Nederlandse Peugeot 206 Rally Cup.

Internationaal

Aangezien rijder Sebastian vd Berghen vlakbij de grens met België woont, zullen er ook diverse Belgische wedstrijden gereden worden. Deze zullen worden afgewisseld met wat wedstrijden in Nederland.

Dankzij hoofdsponsor Autobedrijf Verschelling uit Zaamslag is het gelukt om de auto op punt te zetten voor de eerste wedstrijd. De Twente Rally, welke in oktober wordt verreden, is zeer waarschijnlijk de eerste wedstrijd en er wordt nog gezocht naar een navigator. Ook de Hermicuda Rally is echter een optie.

Dank

We alle uiteraard ook de overige sponsoren bedanken voor hun steun. Airco Jo (Jo Muylle) en GTX Designs voor het gave ontwerp van de auto. Ook de ‘Club van 50’ enorm bedankt voor jullie bijdrage! Zonder jullie allemaal zou het nooit gelukt zijn!

Voor meer info check de Facebookpagina van VD Berghen Rallysport.

Tot snel!

bron: VD Berghen Rallysport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com