RallyNieuws
Arno van Beek & Dennis Lippens - Opel Ascona - Zuiderzeeshortrally 2017
Arno van Beek & Dennis Lippens - Opel Ascona - Zuiderzeeshortrally 2017

Van Beek Autosport rijdt thuiswedstrijd in Putten

Op 18 maart is de Zuiderzeeshortrally in Emmeloord verreden. Een spannende wedstrijd over smalle dijkproeven. Tot aan de laatste proef ging het fantastisch, maar een kilometer voor het einde kwam er een hard einde aan de wedstrijd. De auto kwam tot stilstand in een sloot en de schade was groot. Het team is nu samen met Pasman Autoschade druk bezig de auto weer rallyklaar te krijgen. Een enorme opgave, maar het team gaat er voor de volle 100% voor. We kunnen onze fans en sponsoren immers niet teleurstellen. Ondanks dat er dagen en soms ook nachten aan gewerkt zal moeten worden,
zal het spannend blijven of de auto op tijd klaar is.

Centraal Nederland Rally

Na een jaar afwezigheid staat zaterdag 8 april de Centraal Nederland Rally op het programma. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de rally niet alleen in Putten verreden, maar nu ook in Voorthuizen en Uddel. Er ligt wel een mooie uitdagende proef in Putten, op zowel verhard als onverhard.

Oranje

Voor de broers Hendri en Arno van Beek is dit de rally waar ze het hele jaar naar uitkijken. Het team uit Putten is erg gemotiveerd en enthousiast om hier aan de start te willen verschijnen. De auto waar mee gereden wordt is een Opel Ascona, een spectaculaire auto met achterwielaandrijving. De auto, voorzien van de bekende felle oranje kleur, is een veel bekeken auto langs de rallyproeven. Voor het team wordt dit een spannende wedstrijd, veel sponsoren, familie en fans komen uit Putten. De verwachting is hoog, maar dat maakt de motivatie niet minder.

Prestatie

We willen voor onze fans en sponsoren een mooie prestatie neerzetten. De broers zijn bijzonder dankbaar voor alle steun die zij ontvangen van de sponsoren. Zonder hen was deelname niet mogelijk. Dit jaar doen ze mee aan het Nederland Shortrally Kampioenschap, wat het extra spannend en uitdagend maakt om goede resultaten te behalen.

Monteurs

De rally gaat omstreeks 12:00 vanuit Barneveld van start. Op industrieterrein de Harselaar in Barneveld is het serviceterrein geplaatst. Hier is te zien hoe de monteurs aan het werk zijn en kunnen de auto’s van dichtbij bekeken worden. Ook onze Opel Ascona zal hier te zien zijn, kom gezellig kennismaken met het team en beleef het enthousiasme van de mooie rallysport!

Wil je meer info rondom dit rallyteam, kijk dan op de website www.vanbeek-autosport.nl of volg Van Beek Autosport op Facebook, voor het allerlaatste nieuws en updates tijdens de rally.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com