RallyNieuws
Frank Gerritsen Mulkes - BMW 325i - Hellendoorn Rally 2012
Frank Gerritsen Mulkes - BMW 325i - Hellendoorn Rally 2012

Eurol Hellendoorn Rally live op HOi fm en HOi tv

HOi fm en HOi tv, onderdeel van de Lokale Omroep HOi Media, gaan vrijdag 16 september en zaterdag 17 september een spetterend verslag brengen van de 40ste editie van de Eurol Hellendoorn Rally. Gedurende een marathon uitzending van 20 uur op HOi fm en HOi tv brengen zij de thuisblijvers live op de hoogte.

Vrijdagavond, vanaf 19:00u, gaat Hoi Rally Radio live in de ether met verslaggevers in de studio en razende reporters bij de start/finish in de Dorpsstraat, het Servicepark bij het Avonturenpark en bij de hergroepering op de Hofmansweide in Hellendoorn. HOi tv begint dezelfde avond om 19:00u met het vertrouwde HOi journaal en schakelt om 19:07u live over naar de start aan de Dorpsstraat. Vervolgens zullen zij tot 1:00u in de nacht de kijkers en luisteraars op hoogte houden van het laatste nieuws rondom de Eurol Hellendoorn Rally, met live beelden vanaf de klassementsproeven, het servicepark en de hergroepering.

Vrijwilligers

Het HOi media Rally Team, bestaande uit bijna 30 vrijwilligers, gaat er alles aan doen om de thuisblijvers en het publiek langs de diverse klassementsproeven, te vermaken met live radio en televisie. HOi tv gaat bijvoorbeeld ook met een cameraploeg naar diverse klassementsproeven om daar mooie live beelden te schieten. Ook de razende reporters zullen afwisselend vanaf het servicepark en de hergroepering rallyrijders interviewen en praten zij met mensen van de organisatie en het management van de rijders.

De uitzending van HOi Rally Radio en HOi tv begint zaterdag 17 september om 9.00 uur en eindigt s’ avonds om 23.00 uur. HOi Rally Radio is via de ether te beluisteren op 106.6 fm en via de livestream op hoifm.nl. HOi tv is te volgen op Ziggo kanaal 42 en KPN glasvezel kanaal 1325. Voor een stream-uitzending van HOi tv en meer informatie over uitzendkanalen kunt ook naar de site: www.hoimedia.com.

Bron: Lokale Omroep HOi Media

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com