RallyNieuws
ONE DAY Rally Challenge 2016

ONE DAY Rally Challenge ziet het levenslicht

Vandaag is bekend geworden dat de One Day Rally Challenge is geboren. De ODRC is ontstaan uit de samenwerking van de organisatoren van de ééndaagse wedstrijden uit de Nederlandse Rallysport, te weten: de Zuiderzeerally, de Rally van Putten, de Vechtdalrally en de Twente Rally.

Voor de wedstrijden geldt, naast het Standaard Regelement Rally en het Bijzonder Reglement van de wedstrijd, ook het reglement van de ONE DAY Rally Challenge. Deze regelmenten zullen op een later moment gepubliceerd worden. Wel is al duidelijk dat de deelnemers, om kans te maken deze Challenge te winnen, aan alle vier de wedstrijden moeten deelnemen.

Een vaak gehoorde klacht is, dat er deelnemers zijn die met handenvol bekers huiswaarts keren en deelnemers die met lege handen blijven staan, ondanks het feit dat ze een goede prestatie hebben neergezet. Dit wordt vaak in de hand gewerkt door de indeling van de klassen, waardoor er soms een ongelijkheid ontstaat. De organisatie van de  ONE DAY Rally Challenge heeft zich ten doel gesteld om een meer reële klasseindeling te maken met acht klassen. Daardoor moeten meer deelnemers de mogelijkheid krijgen te winnen.

Inschrijven voor de Challenge kan tot en met de documentencontrole van de Zuiderzeerally. Om de Challenge laagdrempelig te houden is het inschrijfgeld op € 25,- gesteld. Dit kan tot uiterlijk de documentencontrole voldaan worden. Het is zelfs mogelijk het inschrijfgeld dubbel terug te krijgen door deelname aan alle wedstrijden van de ONE DAY Rally Challenge.

Meer hierover op de website van de ONE DAY Rally Challenge: http://www.ondayrally.nl

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com