RallyNieuws
David Jans & Roy Clijnk - Subaru Impreza WRX STi - Zuiderzeelrally 2019
David Jans & Roy Clijnk - Subaru Impreza WRX STi - Zuiderzeelrally 2019

Rallyteam Twello blijft bij Team Rally Sport

update

Rallyteam Twello zal in 2020 voor het derde achtereenvolgende jaar deel uit maken van Martin van Iersel’s Team Rally Sport. David Jans en (meestal) Marieke van Gorssel hebben dan weer de beschikking over de machtige Subaru Impreza WRX STi waar ze afgelopen seizoen al een paar keer van hebben kunnen genieten.

Om te beginnen zal getracht worden de finish van de Zuiderzeerally te halen, onder het mom van driemaal is scheepsrecht. Vervolgens zullen nog enkele wedstrijden geselecteerd worden, afhankelijk van tijd en budget.

Voorlopige wedstrijdkalender

Wensen zijn er natuurlijk altijd. David: ‘Na de Zuiderzeerally (20/21 maart) zou het mooi zijn om, na onze positieve ervaring daar twee jaar geleden, de Sezoensrally in België (16 mei) te rijden. Verder hebben we nog nooit Wintelre gereden, wat toch eigenlijk een must schijnt te zijn. Daarom is de ELE Rally (5/6 juni) logisch. Ja, en natuurlijk de Hellendoorn Rally (18/19 sept) waar we dit jaar enorm van hebben genoten. Alleen deze keer met een wat meer aanvallende rijstijl.’

Samenwerking gezocht

Marieke: ‘We zijn enorm dankbaar dat we de samenwerking met Team Rally Sport mogen en kunnen voortzetten. Het is nog niet duidelijk of ik alle wedstrijden naast David zal zitten maar voor David is het in ieder geval van belang dat hij wat meer kilometers gaat rijden. Om dat voor elkaar te krijgen zullen we er alles aan moeten doen het financiële plaatje rond te krijgen. Dus vraag ik een ieder die ons team een warm hart toedraagt binnenkort contact met ons op te nemen via onze Facebookpagina. Een samenwerking met sponsoren waarbij wederzijds belang voorop staat is de bedoeling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.”

bron: Rallyteam Twello

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com