RallyNieuws
Honda Civic R3 - Ruurd Ochse

Toolspecial Rallyteam wil scoren in hun thuisrally

Een kleine maand na de eerste wedstrijd van het seizoen staat de eerste grote wedstrijd op de kalender. Na de succesvolle opening van het seizoen in Zandvoort is het nu tijd voor de legendarische rally in de Noordoostpolder, namelijk de TankS rally op 21 maart 2015 rondom Emmeloord. Zoals ieder jaar zijn de verraderlijke dijkjes en de snelle industrieterrein klassementsproeven weer het decor voor deze spectaculaire rally.

Ook tijdens dit evenement zal het Toolspecial Rallyteam weer aan de start staan. Na de circuit shortrally op Zandvoort van afgelopen maand heeft het team de puntjes op de i kunnen zetten als het gaat om de afstellingen van de Honda Civic FN2 R3 rallyauto. Iedere wedstrijd staat het rallyteam goed voorbereid aan de start, maar vooral in deze thuisrally wil het team een heel goed resultaat behalen. Ruurd Ochse, genavigeerd door Jan Albert Bosscha, zal er dan ook alles aan doen om het maximale eruit te halen. Tijdens de editie van vorig jaar liet het team al zien dat ze qua tijden in de shortrally aardig dicht in de buurt zaten van de top 3 in de gewone rally.

Dit jaar is het evenement anders ingedeeld dan het rallyteam gewend is. Normaal rijden de deelnemers van de shortrally een aparte wedstrijd met minder wedstrijdkilometers vergeleken met de gewone rally. Dit jaar rijdt de shortrally mee in de volledige wedstrijd, waardoor er meer klassementsproeven verreden worden dan gewend. Voor het publiek is dit dus de perfecte kans om deze dag meerdere keren van de spectaculaire Honda te kunnen genieten. Door deze indeling zal de concurrentie zeer uitgebreid zijn, maar dat maakt het voor het team een extra uitdaging. Komende weken zullen de laatste voorbereidingen getroffen worden, om zo op zaterdag 21 maart te beginnen aan deze prachtige uitdaging.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com