RallyNieuws
Wesley Stevens & Lean Potgieter - Peugeot 206 RC - Jumbo Shortrally 2018
Wesley Stevens & Lean Potgieter - Peugeot 206 RC - Jumbo Shortrally 2018

Verjaardagscadeau

Dit weekend is het dan zover. Mayke Kempenaar-Stevens gaat als verjaardagscadeau haar officiële debuut maken in de rallyauto, de Peugeot 206 RC. Mayke is natuurlijk geen onbekende binnen het team. Als zus en manager van het team is ze nauw betrokken bij het team van Stevens Rallysport.

Op negen juli was Mayke jarig. Wim en Wesley hadden bedacht om met een ludieke actie Mayke te verrassen. Met een starterspack voor een navigator en een woordzoeker werd aan Mayke verteld dat ze mag navigeren naast Wesley tijdens de Shortrally Kasterlee op 26 augustus. Het is een droom die uit komt voor Mayke en was dan ook zeer enthousiast. (Zie het filmpje op onze facebook pagina).

Morgen is het dan de tijd dat Wesley en Mayke samen afreizen naar Kasterlee. Daar worden eerst de documenten gecontroleerd en zullen ze meteen vertrekken voor de verkenning. Ook dat wordt de eerste keer voor Mayke. Multitasken met schrijven, lezen en afstanden bijhouden is dan ook de uitdaging.

Op zondag omstreeks 10.00uur vertrekt de Rode leeuw met startnummer 66 op de deuren richting de eerste twee proeven. Deze zullen hierna nog drie keer verreden worden. Rond 18.00uur zullen Wesley en Mayke verwacht worden over het podium. Wij gaan ervanuit dat Mayke een weekend gaat beleven dat ze niet snel zal vergeten. Een ervaring waar meerdere jaloers op zullen zijn en wellicht voor een besmetting zorgt en een extra teamlid.

Wij wensen Mayke heel veel plezier en succes, maar dat moet zeker lukken.

Met dank aan:
ROOKIE race & rally clinics
WiMo Fotografie
Burger-Meesters Catering
De Salamander Openhaarden
EuropeWEBmedia
Nefkens Brabant Peugeot
Combiflex
De club van 50

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com