RallyNieuws
Mammoet Rallysport - Libya Rally 2016
©Rallymaniacs

Van den Brink opnieuw razendsnel in Libya Rally

Martin van den Brink heeft ook in de vierde etappe van de Libya Rally het potentieel van de Mammoet Rallytruck getoond. De Harskamper was op de proef tussen Mhamid en Zagora niet te stuiten. Een gevalletje van ‘domme pech’ voorkwam een reusachtige voorsprong in de etappe. “We hebben lange tijd vast gestaan. Jos Smink heeft ons geholpen. Anders was de voorsprong wel heel groot geweest.”

Martin van den Brink, Wouter de Graaff en Daniel Kozlovsky begonnen als zesde aan de etappe in het Marokkaanse landschap. “We hebben opnieuw iedereen ingehaald. De truck is werkelijk uitstekend. We hebben in deze rally echter keer op keer te maken met andere zaken dan alleen technische of rijvaardige zaken.”

In de openingsfase van de vierde etappe toonde Van den Brink zich van zijn sportieve kant. “We zagen dat Jacinto vast stond. We hebben haar geholpen en daarmee veel goodwill gekweekt. Uiteindelijk hebben we iedereen ingehaald en zijn als eerste gefinished. Het was een prima etappe en hadden geen problemen. We hebben naast Jacinto geholpen waar we konden en verwachten dat we daardoor nog wat tijd terug krijgen.”

In de Libya Rally lijkt het team van Mammoet Rallysport geen rol te spelen in de verdeling van de hoofdprijs. “We gaan iedere dag voor het beste resultaat en dan zien we wel waar dat eindigt. De achterstand op koploper Jos Smink is nu best groot. Maar ook zij kunnen nog wel iets meemaken. In de rally mag je nooit opgeven.”

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com