RallyNieuws
Troela
Troela

Dag Hein

Flink trappend op de hometrainer op weg naar een of ander persoonlijk record, hoorde ik mijn echtgenote van de zoldertrap naar beneden komen lopen. Ze kwam mijn sporthok in en ik zag dat ze geschrokken was. Ze had haar telefoon in haar handen en zei dat ik niet moest schrikken. Ze draaide het beeldscherm mijn richting op en ondanks de waarschuwing schrok ik enorm. Na de eerste schrik denk je, dat kan toch helemaal niet maar het overlijdensbericht dat een rallyvriend in een appje stuurde was toch echt waar.

Als rallyfan sinds 1988 en veelvuldige rallybezoeker kom je veel gezichten meer dan eens tegen in een weiland of op een serviceterrein. Met sommige van die gezichten raak je in gesprek en zo leer je de naam die bij het gezicht hoort. Mensen waarmee je een praatje maakt als je ze tegenkomt en die je groet als je ze aan de andere kant van het parcours ziet staan. Het aantal gezichten en bijbehorende namen is in al die jaren aanzienlijk geworden.

Hein Arns was een van die gezichten met een naam die wij als groep rallyfans vaak tegenkwamen. Niet vreemd want hij was fotograaf, had verstand van de sport en wist dus ook de mooie plekjes die wij ook hadden uitgezocht. Regelmatig een praatje of een groet. En na afloop van een rally altijd online even zijn foto’s bekijken. In de verslagen uit het verre verleden zag ik dat wij in november 2007 bij de Euregiorally als groep zelfs nog even op zijn dochter hebben gelet toen hij aan het werk was.

Hein is net als ik geboren in 1963, hij op 23 augustus en ik twee dagen later. Nu is hij overleden, net 59 geworden, zo jong nog. Onvoorstelbaar.

Ik wens de familie en vrienden van Hein heel veel sterkte.

Dag Hein!

Hein Arns 2022
Hein Arns 2022

bron: Troela

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com