RallyNieuws
Eurol Hellendoorn Rally
Foto: Bert Kamp

Hellendoorn Rally heet voortaan Eurol Hellendoorn Rally

Vanmiddag werd de nieuwe hoofdsponsor en naamgever voor de Hellendoorn Rally gepresenteerd. Smeermiddelen fabrikant Eurol neemt het stokje over van Unica Schutte ICT, die de afgelopen acht jaar lang haar naam aan het evenement heeft verbonden.

Bestuurslid van de Hellendoorn Rally, Fons Wolfkamp, kon vertellen dat ondanks dat Eurol de nieuwe titelsponsor is geworden, Unica Schutte ICT als topsponsor voor het evenement behouden is gebleven. Volgens Fons Wolfkamp is de samenwerking met Eurol een win-win situatie.

Martijn Pfeiffer, directeur van Eurol, is blij de samenwerking met de Hellendoorn Rally naar een hoger plan te kunnen tillen. “We zijn als topsponsor al vele jaren bij de rally betrokken. De proeven vinden praktisch plaats in onze achtertuin en trekken vele duizenden enthousiaste rallyfans, waar ook de regio van profiteert. We willen met deze verbintenis als hoofdsponsor de Nederlandse Rally een extra impuls geven.”

De Eurol Hellendoorn Rally is met 100.000 bezoekers het grootste rally evenement in Nederland. De 2016 editie al op vrijdag 16 en zaterdag 17 september worden verreden. Daarbij zijn start en finish in het centrum van Hellendoorn en zal de regroup en service in Nijverdal plaatsvinden.

De website voor de Eurol Hellendoorn Rally is: www.eurolhellendoornrally.com

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com